Otto Haimi jatkaa KJP Edustuksessa
Julkaistu: 30.11.2022 11.06

Otto Haimi jatkaa KJP Edustuksessa

KJP Edustus on solminut vuoden mittaisen jatkosopimuksen Otto Haimin kanssa.

Kolmannen kautensa KJP Edustuksen riveissä aloittava Otto Haimi teki debyyttinsä miesten peleissä jo 15-vuotiaana, pelaten tuolloin 9 sarjaottelussa. Viime kaudella 16-vuotias pelimies kuului jo joukkueen runkopelaajiin. Kokoonpanossa Otto oli mukana peräti 20 sarjaottelussa sekä 5 Suomen Cupin ottelussa ja 1 Regions' Cupin ottelussa tehden 4 maalia.

Päävalmentaja Esa Udd on tyytyväinen Oton jatkosopimukseen. Oton asenne peleissä on timanttinen. Hyökkäävänä pelaajana Oton työmäärä kentällä on hyvä. Otto on selkeästi hyökkäysvoittoinen pelaaja, jolta on lupa odottaa tulevalla kaudella vielä enemmän tehoja.

– Hyvillä ja odottavaisilla fiiliksillä lähdetään kohti ensi kautta, Haimi vahvistaa. Tavoitteena on totta kai parantaa edellisestä kaudesta tehoja ja sen myötä saada vielä enemmän vastuuta kentällä sekä auttaa joukkuetta menestymään. Viime kaudesta jäi tietty vähän hampaankoloon joukkueen hävittyä SexyPöxyille Regions' Cupin finaalipaikan, mutta kaudesta jäi vahvasti mieleen myös onnistumisia ja yhdeksi niistä eittämättä nousi kesäkuun derby-voitto KSOY Stadionilla.

#meidänkjp #unelmienjalkapallokenttä #visitkouvola #kouvola #urheilukaupunki #KJP #montajoukkuettayksiseura #kouvolanjalkapallo #kaakonkolmonen #futiskouvola #kouvolanjalkapalloonkjp

KJP - Kouvolan Jalkapallo

Savonkatu 23, 2 krs.

45100 Kouvola


Toimisto avoinna:

sopimuksen mukaan
toimisto@kouvolanjalkapallo.fi


Y-tunnus: 2874407-9


Pankkiyhteys
BIC    OKOYFIHH
IBAN  FI28 5750 0120 3352 20