10
SYY
18.30
KJP Miehet Edustus, Miesten Kolmonen

KJP KJP - Liry  3 - 2

Sarkola TN

Saako KJP Liryn bussin pois parkista? KJP - Liry tänään Sarkolassa klo 18.30

KJP:n miesten edustusjoukkue avaa kolmosen jatkosarjan tänään perjantaina klo 18.30 Sarkolan tekonurmella. Vastustajaksi saapuu Liry Lappeenrannasta. Alkukesästä Lappeenrannassa pelatussa ottelussa Liryn kuudelletoista parkkeerattu bussi osoittautui KJP:lle ylivoimaiseksi kiertää ja pisteet tasattiin vahvasta pelinhallinnasta huolimatta. Nyt tätä ei haluta toistaa.

KJP:n avauskokoonpanossa nähdään taas peräti kolme B-junioria, kun viheriölle kirmaavat edellisissä otteluissa erittäin lupaavasti pelanneet Otto Haimi, Joosua Erjanko ja Panu Pykäläinen. Kokeneemmasta kaartista avauksessa nähdään mm. joukkueen kapteeni Niko Nakari, maalivahti Ville Iiskola sekä joukkueen maalipörssiä johtava Jarkko Iiskola.

KJP osoitti edellisessä kotiottelussaan Saviniemessä, että tekonurmialustalla peli kulkee mainiosti, joten toivottavasti sama tahti jatkuu myös tänään. Kun säänhaltijatkin ovat lupailleet kaunista syysiltaa, kannattaa ehdottomasti suunnata kulku kohti Sarkolaa ja tulla kannustamaan KJP voittoon!

Tilastot

3 - 2

Liry
(1-2)
11'MaaliVedekhov Evgenii
18'MaaliVedekhov Evgenii
24'MaaliHaimi Otto
63'MaaliSippula Kalle
86'MaaliNakari Niko

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista