KJP P17 pelaa Suomen kilpailullisimmassa sekä seuratuimmassa sarjassa
Julkaistu: 31.07.2021 09.59

KJP P17 pelaa Suomen kilpailullisimmassa sekä seuratuimmassa sarjassa

Meillä sarjapelejä takana nyt 8 ottelun verran ja tuloksena yhtä monta selkäsaunaa. Pelejä kaikkiaan tulee olemaan 19. Joukkueet tässä kilpailusarjassa ovat erittäin laadukkaita ja siellä pelaajien henkilökohtainen taitotaso on aivan huippuluokkaa.

kuva: KäPa/Mikko Piispa

Sarjassa ollaan jo kohdattu TPS, Rops, Honka, HJK, Käpa, Herkules, JJK, VJS. Näistä edellä mainituista joukkueista vain Hercules ollaan pystytty haastamaan tasaväkiseen vääntöön koko 90 minuuttisen ajan.

Jokaisessa pelissä meilläkin on ollut oma etsikko aikamme ja olemme pystyneet haastamaan näitä kaikkia vahvoja joukkueita sen 10-15minuutin ajan, mutta niinkuin tiedämme ottelu kestää 90minuuttia.

Kuva: KäPa/ Mikko Piispa

Se miten saamme pelaajat sovitettua kaikki yhteen ja pelimme toimimaan halutulla tavalla on iso haaste valmennukselle. Pelaajamateriaalimme on kapea ja tämä on näkynyt suoraan kentällä. Sarja on pitkä ja jatkuvasti pitäisi pystyä 110% suorituksiin.

Pienet helpot virheet pelin sisällä ovat kostautuneet isolla prosentilla omassa päässä. Tämä on raaka sarja.

Kovia oppirahoja ollaan maksettu, mutta paljon ollaan myös opittu . Pelinopeus, liike, peliuskallus ovat niitä asioita missä meidän pitää yrittää parantaa roimasti tässä sarjassa.

Haastejoukkue pelaa Uudenmaan alueen kakkosessa. Joukke on hienosti lohkon kakkosena FC KTP:n jälkeen.Kevätkaudella pelattiin viisi ottelua kahdella tappiolla.

Joukkue oli 1 viikon ansaitulla kesälomalla ja harjoitteluun palattiin 21.7. Meillä on potentiaalia omassa joukkueessamme mutta se pitää saada sieltä treeneistä myös peliin. Treeneissä joukkueella motivaatiota riittää ja treenit kulkevat hyvin. Joukkue treenaa Ksoy stadionilla Myllykoskella ja Kuusankosken Urheilupuistossa.

Tällä kaudella SM-Sarjassa esiintyneet pelaajat:

Lehtinen Jesse

Kangaskolkka Eetu

Erjanko Joosua

Liukkonen Samu

Karppanen Veeti

Haga Patrik

Kosonen Kasper

Remes Rasmus

Laine Aaro

Nykänen Patrik

Mattila Teemu

Haimi Otto

Joutjärvi Joakim

Niemi Veeti

Kaiga Daniel

Pekkanen Aleksi

Lantta Akseli

Pykäläinen Panu

Rantanen Jere

Mäkinen Tiitus

Mäkelä Olli

Koivunen Samuli

Koivula Aapo

Pitkäaikaistoipilaita edelleen: Huovila Atte, Korhonen Mico, Katajala Vilho