2.6.2021 P12 Nelonen KJP/Musta - PeKa Valkoinen ja KJP/Harmaa FC KTP Juniorit/vihreä
Julkaistu: 03.06.2021 00.00

2.6.2021 KJP P12 Nelosessa (lohko 5) pelattiin jo kauden kolmannet pelit Sarkolassa.

KJP Harmaa pelasi FC KTP juniorit/vihreää vastaan. KTP aloitti ottelun vireästi ja teki ensimmäisen maalin jo neljännellä peliminuutilla. Kylmä herätys sai KJP:n pojat hereille ja ensimmäinen puoliaika menikin hyvin tasaväkisesti jo yli puolenvälin, kunnes KJP:n Onni Eskelinen teki erän puolenvälin jälkeen nopeasti kaksi maalia ja puoliajalle siirryttiin johtoasemassa 2-1. KTP kuitenkin aloitti taas toisen erän tiukemmin ja siirtyi kahdella nopealla maalilla 2-3 johtoasemaan. KJP:n pojat kuitenkin hyökkäsivät kerta toisensa jälkeen ja vaikka KTP:n maalivahti ja puolustus teki urheasti töitä niin tilanne kääntyi nopeasti erän loppua kohti KJP:lle tilanteeseen 5 -3. Loppuun asti jännitystä riitti KTP:n kaventaessa vielä 58 peliminuutilla tilanteen 5-4. Tämä kuitenkin jäi lopputulokseksi ja näihin lukemiin ottelu päättyi. Maalit Onni Eskelinen x4 ja Tuukka Saikkonen 1.

Joukkueessa pelasivat: 7 Kinnunen J, 8 Saikkonen T, 10 Tuovinen A, 19 Eskelinen O, 22 Linnala T, 23 Rajaniemi J, 26 Puhjo A (C), 27 Viiru K, 33 Tabrah A (MV), 35 Ahtiainen A ja 71 Saendee K.

KJP Musta pelasi PeKa valkoista vastaan. Tämäkin peli oli ensimmäisen puoliajan hyvinkin tasainen ja KJP oli johtoasemassa vielä erän puolessa välissä. Loppupuolella erää PeKa teki kuitenkin kaksi maalia ja puoliajalle siirryttiin PeKan johtaessa 2-3. Toisen puoliajan PeKa pelasi vahvasti ja teki peräti neljä maalia. KJP puolestaan sai verkkoja heiluteltua kahteen kertaan. Huolimatta maalivahti Lukas Ehrukaisen hienosta rankkaritorjunnasta peli päättyi tappioon 4-7. KJP:n maaleista vastasivat Onni Kolsi, Kasper Eklund x2 ja Eetu Sysi-Aho.

Joukkueessa pelasivat 1 Toikka M, 2 Vauhkonen M, 9 Sysi-Aho E, 12 Loisa R, 13 Eklund K, 16 Kolsi O, 42 Ehrukainen L (MV), 70 Ampuja L, 73 Taimela A (C), 91 Miettinen L.