13.6.2021 P12 Kakkonen PeKa/Punainen - KJP
Julkaistu: 14.06.2021 11.53

Tuulinen Karhulan keskuskenttä oli näyttämönä sunnuntai-iltapäivänä, kun PeKa/punainen ja KJP kohtasivat P12 Kakkosen lohko nelosessa. Etukäteen oli jo tiedossa, että peli tulee olemaan tasainen.

Ensimmäisen puoliajan KJP pelasi ajoittain voimakkaaseen vastatuuleen. PeKa pyrki käyttämään myötätuulta hyväkseen pitkillä maalivahdin avauksilla. KJP:n maalilla pelannut Samson Metsäketo oli kuitenkin tilanteissa hereillä ja vesitti vastustajan yritykset hyvillä vastaantuloillaan.
Hiukan kankean KJP:n alun jälkeen pojat pääsivät peliin kiinni ja puolustusalueella kaksinkamppailutilanteen voittaminen johti tilanteeseen, jossa hyökkääjä Niclas Mansolle pelattiin pallo ja hänen tarkka syöttönsä Lenni Haddingtonille läpäisi PeKan puolustuksen. Haddingtonin vasen jalka oli vapaana tekemään sen mitä se parhaiten osaa ja tarkka laukaus upposi PeKan verkkoon 24 peliminuutilla.
Muutama minuutti tämän jälkeen Niclas Manso murtautui jälleen PeKan puolustuksen läpi ja teki KJP:lle toisen maalin. Puoliajalle siis lukemissa 0-2.

Toinen puoliaika jatkui hyvin samanlaisena kuin ensimmäinen - PeKalla oli muutamia loistavia maalipaikkoja, joista KJP pelastui välillä hiukan onnekkaasti. Kertaalleen KJP onnistui pallon vielä toimittamaan PeKan maaliin, mutta tilanteessa vihellettiin rike eikä maalia hyväksytty.

Lopputuloksena siis vierasvoitto 0-2.