Julkaistu: 05.06.2021 07.00

Voittoisat pelit Etelä-Karjalassa

KJP:lla oli menestyksekäs vierailu perjantaina 4.6. sekä Lappeenrannassa että Joutsenossa.

Lohkossa B1 pelattiin helteisessä illassa Lappeenrannan Amiksen tekonurmella. Vastustajina KJP:lla oli kaksi PEPOn joukkuetta.

Ensimmäisessä pelissä vastassa oli PEPO2011 joukkue. KJP otti pelin haltuunsa alusta alkaen onnistumatta kuitenkaan luomaan hyviä tekopaikkoja. Pelin vaikeus näkyi ongelmina saada palloa hyville tekopaikoille hyvistä hyökkäyksiin lähdöistä huolimatta. Johtoon KJP meni ensimmäisellä puoliajalla puolivahingossa vastustajan heikosta maalipotkusta tulleesta riistosta. PEPO tasoitti tilanteen pian, kun pelaaja pääsi puolittain läpi merkkausvirheen jälkeen. Toinen puoliaika oli edelleen hienoista KJP:n painostusta, joka lopulta palkittiin pari minuuttia ennen loppua tulleella voittomaalilla.

Tulos: PEPO2011 - KJP 1-2

Toinen ottelu oli PEPO/Violettia vastaan. Joukkueen tekeminen oli silminnähden parempaa ensimmäiseen peliin verrattuna heti alusta alkaen. KJPn johto vielä kuitattiin epäselvästi pelatun vapaapotkun jälkitilanteesta, mutta pian sen jälkeen ottelun voittajasta ei liennyt kellään epäselvyyttä. KJP oli vastustajaa edellä luultavasti pelin jokaisella osa-alueella lisäten johtoaan tasaisesti ottelun edetessä. Lopulta "taululla" oli suurinumeroinen voitto KJP:lle.

Tulos: KJP-PEPO/Violetti 9-1.

Joukkueessa pelasivat Tatu Haimi, Rico Meidla, Taneli Pajari, Aatu Puustinen, Alpo Pöntinen, Topi Pöysä, Onni Rämä, Niklas Sorjonen, Viljo Summanen, Eetu Suoraniemi, Nooa Tauru ja Aapo Tuomisalo.

Voittojen jälkeen on hyvä tuulettaa!

Lohkossa B2 KJP P11 haastejoukkue suuntasi 4.6. nappikset Joutsenoon piirisarjan peleihin. Kesän ensimmäisessä sarjapelissä vastaan tuli Kultsu/punainen. Pelien teemaksi oli sovittu pelaajien kanssa nopea liike kohti palloa ja pallosta taisteleminen loppuun asti. Teeman siivittämänä KJP avasi maalihanat ensimmäisen erän alussa ja maaleja syntyi tasaiseen tahtiin. Lopputulos 14-0 KJP:lle.

Illan toinen ottelu pelattiin IPS/mustaa vastaan. Ensimmäisen puoliajan jälkeen siirryttiin tauolle tasaisessa 1-1 tilanteessa. Toinen puoliaika alkoi KJP:n kovalla painostuksella. Toisiaan tsempaten voitonnälkäiset pelaajat pusersivat 4-1 voiton IPS:sta.

Pelien aikana jaksettiin pitää hyvä tempo kuumasta hellesäästä huolimatta. Näiden suoritusten jälkeen on hyvä lähteä kohti seuraavia pelejä!

Haastejoukkueessa pelasivat: Aatu T, Mikael, Veikko, Santtu, Aleksi, Arttu, Juuso, Konsta, Lassi, Miiko, Seppo ja Tatu.