Tasaisia pelejä Kuusankoskella
Julkaistu: 20.08.2021 14.15

Kymi Liigan ottelusirkus oli siirtynyt tällä kertaa Kuusankosken Urheilupuistoon. Ottelupäivä oli hieman sateinen mutta se ei näyttänyt juurikaan haittaavan. Ensimmäisessä ottelussa Sudet kohtasi Kajo Mustan. Ottelussa verkot oli tötteröllä ja tilanteita riitti molemmille joukkueille. Lopulta Kajo korjasi voiton lukemin 11-8. Maaleista vastasivat Venni (6) ja Topias (2). Allekirjoittanut näki yhden hienon maalin, jossa kierre oli kohdallaan. Veto lähti Vennin lapikkaasta, hyvä Venni.

Illan jälkimmäisessä pelissä vastaan tuli Kajon toinen joukkue. Väristä ei ole tietoa mutta Kajo joka tapauksessa. Tässä pelissä maalihanat menivät umpeen mutta puolustus olikin sitten kunnossa molemmilla joukkueilla. Tauolle mentiin Kajon 0-1 johdossa Susien uinahtaessa kertaalleen.

Toisen jakson alussa Kajo karkasi jo 0-2 johtoon, jonka jälkeen pojat heräsivät vielä taistelemaan voitosta. Ja voittohan sieltä sitten tulikin kun Venni, Mikael ja Manu tekivät maalin mieheen. Eli 3-2 Susille.