KJP Miehet / 2, Miesten Nelonen

Lappee JK - KJP 2   3 - 0

Sammonlahti TN

Tappio

KJP/2 palasi yhtä kokemusta rikkaampana Lappeenrannasta. Pelin alku tuotti suurta tuskaa kaikilla osa alueilla. Kotijoukkue vyörytti joukkojaan joka rintamalla, KJP/2 oli alkuun kunnon mankelissa mitä ei ainakaan auttanut kokovartalo kipsi suurimmalla osalla joukkuetta. Viileän illan lisäksi vierailijaa piiskasi kotijoukkueen hatullisen maaleja leiponut Arto Taina. KJP/2 musta hetki tuli parikymmenen minuutin paikkeilla, kun Arto Taina maalasi ensin 20. peliminuutilla ja heti perään 21. peliminuutilla. 2-0 maalin jälkeen vierasjoukkue alkoi päästä otteluun paremmin mukaan. Toinen puoliaika olikin sitten vierasjoukkueen hallintaa, mutta kotijoukkue piti vieraat kokemuksellaan poissa vaarallisilta maalipaikoilta. Vierailijoiden hakiessa raivokkaasti tasoitusta Arto Taina kävi kaunistelemassa ottelun loppuluvuiksi 3-0 87. peliminuutilla.

KJP/2 jatkaa pisteiden metsästystä perjantaina 6.5. kotiottelulla Liryä vastaan. Ottelu pelataan Sarkolan tekonurmikentällä klo 19:00, Tervetuloa

Tilastot
Lappee JK

3 - 0

(0-0)
20'MaaliTaina Arto
21'MaaliTaina Arto
87'MaaliTaina Arto
90'VaroitusPartanen Pyry