Kymi Liigaa Arto Tolsa Areenalla
Julkaistu: 31.05.2022 21.13

KJP Sudet kohtasivat ensimmäisessä ottelussaan KTP Valkoisen Areenan uusitulla pelialustalla. KTP aloitti ottelun viileässä ilmassa terävästi ja vyörytti hyökkäyksiä Susien maalille saaden aikaan myös muutaman vaarallisen kulman jälkitilanteen. Peli tasoittui kuitenkin melko nopeasti ja Sudetkin saivat painetta KTP:n maalille. Tauolle harvinaisessa 0-0 tilanteessa.

Toisen jakson alkupuolella kotijoukkue sai järkättyä yhden maalin, jonka jälkeen kummankin joukkueen peli hieman hajosi. Yritystä kylläkin oli mutta se viimeinen syöttö ja/tai viimeistely ei onnistunut. Voitto jäi tällä kertaa Kotkaan niukasti mutta varmasti tuloksella 1-0. Susien onnistujia oli maalilla torjunut Veeti sekä puolustuksessa luutineet Eemeli ja Topias.

Päivän jälkimmäisessä ottelussa vastaan asettui KTP Vihreä. Lämpötilan nousu ottelun aikana sai ilmeisesti joukkueetkin esittämään railakkaampaa peliä. Nyt oli Susien vuoro aloittaa räväkästi ja tilanne olikin nopeasti 1-3 Rasmuksen ja Tatun ( 2 ) maaleilla. KTP pääsi kuitenkin vielä iholle ja ohi kun Susien pojat hieman nukahtivat aloituksien jälkeen. Tauolle numeroissa 4-3.

Peli saatiin tasoihin Veetin maalilla, jonka jälkeen Aleksi S teki maalilla ns. paraatitorjunnan ja siitä seuranneesta vastaiskusta Venni tarjoili hopeatarjottimella namupaikan Rasmukselle, joka kiitti 4-5. Vennin hienolla vaparilla 4-6 mutta KTP tuli vielä kulmasta 5-6. Loppu oli tasaista vääntöä. Tatun hattutempulla "pisteet" matkasivat Pohjois-Kymenlaaksoon numeroin 6-7.