Saako KJP Liryn bussin pois parkista? KJP - Liry tänään Sarkolassa klo 18.30
Julkaistu: 10.09.2021 11.11

Saako KJP Liryn bussin pois parkista? KJP - Liry tänään Sarkolassa klo 18.30

KJP:n miesten edustusjoukkue avaa kolmosen jatkosarjan tänään perjantaina klo 18.30 Sarkolan tekonurmella. Vastustajaksi saapuu Liry Lappeenrannasta. Alkukesästä Lappeenrannassa pelatussa ottelussa Liryn kuudelletoista parkkeerattu bussi osoittautui KJP:lle ylivoimaiseksi kiertää ja pisteet tasattiin vahvasta pelinhallinnasta huolimatta. Nyt tätä ei haluta toistaa.

KJP:n avauskokoonpanossa nähdään taas peräti kolme B-junioria, kun viheriölle kirmaavat edellisissä otteluissa erittäin lupaavasti pelanneet Otto Haimi, Joosua Erjanko ja Panu Pykäläinen. Kokeneemmasta kaartista avauksessa nähdään mm. joukkueen kapteeni Niko Nakari, maalivahti Ville Iiskola sekä joukkueen maalipörssiä johtava Jarkko Iiskola.

KJP osoitti edellisessä kotiottelussaan Saviniemessä, että tekonurmialustalla peli kulkee mainiosti, joten toivottavasti sama tahti jatkuu myös tänään. Kun säänhaltijatkin ovat lupailleet kaunista syysiltaa, kannattaa ehdottomasti suunnata kulku kohti Sarkolaa ja tulla kannustamaan KJP voittoon!

KJP - Kouvolan Jalkapallo

Savonkatu 23, 2 krs.

45100 Kouvola


Toimisto avoinna:

sopimuksen mukaan
toimisto@kouvolanjalkapallo.fi


Y-tunnus: 2874407-9


Pankkiyhteys
BIC    OKOYFIHH
IBAN  FI28 5750 0120 3352 20