Ville Majander siirtyy KJP Edustukseen
Julkaistu: 21.02.2022 22.19

Ville Majander siirtyy KJP Edustukseen

KJP Edustus vahvistaa joukkuettaan Ville Majanderin siirtyessä tulevalle kaudelle mustapaitoihin ja tutulle kentälle, Keskuskentälle. - Minulla on hyviä muistoja Kouvolan Keskuskentästä, jossa pelasin monta vuotta Susien riveissä, joten tämä tuntuu kuin kotiin palaisi.

- Missään nimessä en tule KJP:n riveihin jäähdyttelemään, vaan ensimmäinen tavoite päästä kuntoon rikkinäisen syksyn jälkeen ja olla täydessä iskussa, kun ensimmäiset sarjapelit käynnistyvät. Myös hieman myöhäisemmät harjoitusajat sopivat hyvin Villelle, joka onkin tyytyväinen säännöllisen harjoittelun mahdollistumisesta siviilityön ohessa.

KJP:llä on kasassa iskukykyinen joukkue tulevalla kaudella. Kokoonpanossa on paljon kehittymishaluisia nuoria pelaajia sekä sopivasti, kokemusta. Kasassa on joukkue, jota kannattaa ehdottomasti tulla katsomaan Keskuskentälle!

Päävalmentaja Udd on erittäin tyytyväinen Majanderin päätökseen pelata KJP Edustuksessa. Ville on tärkeä palanen joukkueen rakentamiseen. Uddin mukaan mukaan Majanderin myötä joukkueen hyökkäyspeliin saadaan lisää monipuolisuutta. Monipuolisena pelaaja häntä voidaan myös käyttää useammalla paikalla, mikä on hyvä lisä. Ville tuo kentälle kokemusta ja nuorille pelaajille hyvän esimerkin fyysisen pelaamisen merkityksestä aikuisten peleissä. Hyvän laukauksen omaavana Ville vahvistaa myös KJP Edustuksen erikoistilanteiden variaatioita.

KJP - Kouvolan Jalkapallo

Savonkatu 23, 2 krs.

45100 Kouvola


Toimisto avoinna:

sopimuksen mukaan
toimisto@kouvolanjalkapallo.fi


Y-tunnus: 2874407-9


Pankkiyhteys
BIC    OKOYFIHH
IBAN  FI28 5750 0120 3352 20