P14 Nousee ykköseen
Julkaistu: 08.10.2022 12.05

KJP P14 puhtaalla pelillä ykköseen

KJP P14 pelasi perjantaina (7.10.) kauden viimeisen ja ratkaisevan ottelun Arto Tolsa Areenalla lohko kakkosena olevaa KTP:ta vastaan. Panokset olivat kovat, voitolla tai tasapelillä varmistuu lohkon voitto ja nousu ykköseen, häviöllä taas jäisi käteen kirvelevä toinen sija.

KJP meni johtoon ottelun 10 minuutilla Veeti Piiran puskulla. Maali syntyi Romeo Uotilan upeasta kulmapotkusta. KJP ei kauaa ehtinyt nauttia johtoasemasta sillä KTP tasoiti pelin heti 11 minuutilla. Puoliajalle mentiin siis 1-1 tilanteessa.

49 peliminuutilla KTP meni 2-1 johtoon hienolla kaukovedolla mikä yllätti maalissa hyvin pelanneen Juho Leikaksen. Tasoitusmaalia saatiin odottaa pelin toiseksi viimeiselle minuutille asti. Veeti Piira laukoo pelin tasoihin Romeo Uotilan antaman upean kulman jälkitilanteesta.

KJP P14 voittaa lohkon ja nousee ensikaudeksi ykköseen puhtaalla pelillä.

8 voittoa 1 tasapeli 0 häviötä maalierolla 51-6