Aika siirtää katseet uuteen kauteen
Julkaistu: 28.11.2022 22.31

Aika siirtää katseet uuteen kauteen

Kausi 2022 on ohi ja on aika siirtää katseet tulevaan kauteen. KJP Edustus avaa vihdoin sopimuspelin tulevalle kaudelle ja julkaisee ensimmäisen pelaajasopimuksensa.

Viime kaudella erittäin vahvan paluun tehnyt monipuolinen laitapelaaja Oskari Nurminen on solminut jatkosopimuksen kaudelle 2023. Ossi oli päättyneellä kaudella yksi KJP Edustuksen tärkeistä ratkaisijoista, viimeistellen 14 maalia! Viime kaudella Oskari nähtiin kentällä Miesten Suomen Cupin ja Regions' Cupin kaikissa 7 ottelussa sekä kaikkiaan 19 Kolmosen ottelussa yhteensä 2 279 peliminuuttia.

Päävalmentajan Esa Udd on erittäin mielissään Ossin jatkosopimuksesta ja toteaa, että Ossi jatkaminen on joukkueelle erittäin merkittävää. Ossi oli viime kaudella erittäin isossa roolissa joukkueessa. Ossi tekee lujasti töitä joukkueen eteen ja lyö itsensä aina täysillä likoon. Tulevalle kaudelle on tavoitteena pitää joukkueen runko kasassa ja Ossin kohdalla kyseessä on ehdottomasti tärkeä jatkosopimus.

Tuleva kausi on Nurmisen kolmas mustapaidoissa. "Jatkan KJP:ssä hyvillä mielin onnistuneen viime kauden jälkeen. Odotan innolla, mihin tämä joukkue pystyy ensi kaudella."

Tässä vaiheessa KJP edustus on päässyt yhteisymmärrykseen jo useamman pelaajan kanssa, joten seuraa sopimusuutisia!

#meidänkjp #unelmienjalkapallokenttä #visitkouvola #kouvola #urheilukaupunki #KJP #montajoukkuettayksiseura #kouvolanjalkapallo #kaakonkolmonen #futiskouvola #kouvolanjalkapalloonkjp

KJP - Kouvolan Jalkapallo

Savonkatu 23, 2 krs.

45100 Kouvola


Toimisto avoinna:

sopimuksen mukaan
toimisto@kouvolanjalkapallo.fi


Y-tunnus: 2874407-9


Pankkiyhteys
BIC    OKOYFIHH
IBAN  FI28 5750 0120 3352 20