Kalle Sippula jatkaa KJP Edustuksen hyökkäyksessä
Julkaistu: 04.12.2022 19.40

Kalle Sippula jatkaa KJP Edustuksen hyökkäyksessä

Tuleva kausi on Sippulan kolmas. Seurassa hyvin viihtyvä hyökkääjä on erittäin mielissään jatkosopimuksesta.

– Erittäin hyvät fiilikset jatkaa KJP Edustuksessa! Olen viihtynyt mustapaidoissa todella hyvin ja jatkosoppari oli erittäin luontainen ratkaisu. Viime kaudella Sippula oli kokoonpanossa 10 Kolmosen ottelussa ja 4 Suomen Cupin ottelussa, mutta peliminuutit jäivät useissa otteluissa vähiin toukokuussa sattuneen loukkaantumisen takia. Loppukaudesta Kalle alkoi jo päästä takaisin kuntoon, mutta kaudesta jäi Sippulalle isosti hampaankoloon.

– Tulevalta kaudelta en mitään muuta odotakaan kuin sitä, että saan pelattua ehjän kauden ja pystyn pelaamaan hyvällä suoritustasolla.

Päävalmentaja Esa Udd kommentoi Sippulan sopimusta. Hienoa, että Kalle jatkaa joukkueessa. Kalle on osoittanut olevansa parhaimmillaan todella vaarallinen maalintekijä. Karvan verran alle 190-senttisenä ja taitavana pelaajana hän on erittäin vaarallinen maalin edessä. Uskon, että Kallesta on paljon iloa KJP Edustukselle tällä kaudella. Menneestä kaudesta Kallelle jäi varmasti sopivasti hampaankoloon ja sitä kautta haluja näyttää parasta osaamista. Kunnossa ollessaan Kalle tuo joukkueeseen pääpelivoimaa ja suoraviivaisuutta hyökkäyspeliin.

#meidänkjp #unelmienjalkapallokenttä #visitkouvola #kouvola #urheilukaupunki #KJP #montajoukkuettayksiseura #kouvolanjalkapallo #kaakonkolmonen #futiskouvola #kouvolanjalkapalloonkjp

KJP - Kouvolan Jalkapallo

Savonkatu 23, 2 krs.

45100 Kouvola


Toimisto avoinna:

sopimuksen mukaan
toimisto@kouvolanjalkapallo.fi


Y-tunnus: 2874407-9


Pankkiyhteys
BIC    OKOYFIHH
IBAN  FI28 5750 0120 3352 20