Artturi Mannonen KJP Edustukseen
Julkaistu: 27.01.2023 09.10

Artturi Mannonen KJP Edustukseen

Kolmosen kauteen valmistautuva KJP Edustus on solminut sopimuksen viimeiset kuusi kautta miesten Nelosessa pelanneen 26 - vuotiaan Artturi Mannosen kanssa.

Viime kaudella Artturi Mannonen nähtiin Nelosessa KJP/2 takalinjoilla. Maalejakin kertyi kauden aikana kaksi. Topparin paikalla ja keskikentän pohjalla viihtyvän Artturin vahvuuksia ovat pelinavaaminen ja jalalla pelaaminen, kommentoi päävalmentaja Esa Udd uusinta sopimuspelaajaansa. Artturi nähtiin jo viime kaudella edustuksen treeneissä, mutta nyt on kädessä kuitenkin ensimmäinen sopimus ja sitä kautta taistelu pelaavaan kokoonpanoon pääsystä alkaa. Esa Udd toteaa, että kyseessä on tuttu pelaaja jo viime kaudelta, joten joukkueen tekeminen ei ole Artturille uutta, mikä helpottaa pelitavan sisäistämistä.

Viime kauden jälkeen katseet on siirretty jo tulevaan. Mannonen odottaakin alkavaa kautta jo innolla ja toteaa, että oman pelaamisen taso täytyy nousta sarjatason nousun myötä. Loistavat fiilikset, joukkueessa on sekä tuttuja että uusia pelaajia ja joukkueen sisällä on hyvä pöhinä päällä.

#meidänkjp #unelmienjalkapallokenttä #visitkouvola #kouvola #urheilukaupunki #KJP #montajoukkuettayksiseura #kouvolanjalkapallo #kaakonkolmonen #futiskouvola #kouvolanjalkapalloonkjp

KJP - Kouvolan Jalkapallo

Savonkatu 23, 2 krs.

45100 Kouvola


Toimisto avoinna:

sopimuksen mukaan
toimisto@kouvolanjalkapallo.fi


Y-tunnus: 2874407-9


Pankkiyhteys
BIC    OKOYFIHH
IBAN  FI28 5750 0120 3352 20