Uusin sopimuspelaaja Miika Järvenkylä
Julkaistu: 03.02.2023 17.40

Uusin sopimuspelaaja Miika Järvenkylä

KJP Edustuksen uusin pelaajasopimus on solmittu Miika Järvenkylän kanssa.

24 -vuotis Miika on Kumu JT:n ja Korian Ponnen kasvatti, joka on viimeksi pelannut KJP/2 jalkapallon lisäksi myös futsalia. Miesten Nelosessa Miika on pelannut viimeiset neljä kautta. Päättyneellä kaudella puolustuksessa viihtyvä Miika pääsi maalintekopaikoille ja pallo löysikin tiensä verkon perukoille 2 kertaa kaiken kaikkiaan 16:sta pelatussa ottelussa.

Miika jatkaa hyvillä mielillä KJP:ssä ja nyt miesten edustusjoukkueessa. Viime kausi oli KJP/2 joukkueella haasteellinen. Nyt treeneissä on taas löytynyt iloa tekemiseen. Uskon, että pystyn pelaamaan omilla vahvuuksillani ja ottamaan vastuuta tulevalla kaudella. Oma tavoitteeni on auttaa joukkuetta henkilökohtaisella panoksellani ja tietysti saada mahdollisimman paljon peliaikaa. Nykyinen joukkue on hyvä sekoitus kokemusta sekä nuoruutta ja treeneissä on ollut positiivinen meininki päällä. Suoraan sanottuna en malta odottaa pelien alkamista, kommentoi Järvenkylä.

Miikalla on valtavasti potentiaalia ja toivottavasti hän näyttää sitä jo tulevalla kaudella, kommentoi päävalmentaja Esa Udd uusinta sopimuspelaajaansa. Miika on juoksuvoimainen ja periksiantamaton pelaaja, kovaotteinen puolustuslinjan lukko. Omalla tekemisellään Miika tuo lisää tervettä kilpailua pelipaikoista.

#meidänkjp #unelmienjalkapallokenttä #visitkouvola #kouvola #urheilukaupunki #KJP #montajoukkuettayksiseura #kouvolanjalkapallo #kaakonkolmonen #futiskouvola #kouvolanjalkapalloonkjp

KJP - Kouvolan Jalkapallo

Savonkatu 23, 2 krs.

45100 Kouvola


Toimisto avoinna:

sopimuksen mukaan
toimisto@kouvolanjalkapallo.fi


Y-tunnus: 2874407-9


Pankkiyhteys
BIC    OKOYFIHH
IBAN  FI28 5750 0120 3352 20