Otteluennakko: 20.7 HapK Edustus – KJP
Miehet EdustusJulkaistu: 19.07.2024 10.02

Otteluennakko: 20.7 HapK Edustus – KJP

20.7. klo 16:00 | HaPK – KJP | Urheilukenttä N, Hamina

KJP pääsee lauantaina mittaamaan tasonsa kovimman kautta, kun vastaan asettuu sarjakärki ja ympyräkaupungin ylpeys Haminan Pallokissat.

Päävalmentaja Miika Kuntonen avaa tämän hetken fiiliksiä.

– Ensimmäinen kierros oli meille käytännössä pre-season. Talvi oli lyhyt, haasteellinen ja ringissä oli pelaajia vähän. Siinä ei aika riittänyt harjoittelukulttuurin muutokseen. Kevätkierroksella kasvettiin ja annettiin aikaa oppia meidän pelitapaa ja arvoja, ja ennen kaikkea ajettiin uutta harjoittelukulttuuria sisään. Nyt on hyvät fiilikset! Johdonmukaisesti ollaan tehty hommia, peli on kehittynyt niihin uomiinsa missä halutaan sen olevan.

Ollaanko nyt valmiita?

– Ollaan. Se ei tarkoita, ettei töitä olisi paljon ja joukkue olisi valmis, mutta toiselle kierrokselle ollaan valmiita.

Vastassa sarjakärki Hamina. Ekassa kohtaamisessa tuli nokkiin 0–1. Millä teeseillä jättiläisen kaatoon tällä kertaa?

– Pelin kuva tuskin kauheasti muuttuu. Hamina ei aliarvioi meitä tällä kertaa, joten valmiina pitää olla. Ollaan hiottu meidän pelaamista, ja uskon kyllä, että maalipaikkoja luodaan enemmän kuin viime pelissä. Kova henkien taisto tulossa, pitää olla kova luu.

KJP matkaa Haminaan valmiina revanssiin edellisen niukan tappion jälkeen. Mitään ei saada ilmaiseksi, mutta joukkue on hyvässä vireessä eikä epäröi haastaa HaPK:n voittoputkea.

KJP - Kouvolan Jalkapallo

Savonkatu 23, 2 krs.

45100 Kouvola


Toimisto avoinna:

sopimuksen mukaan
toimisto@kouvolanjalkapallo.fi


Y-tunnus: 2874407-9


Pankkiyhteys
BIC    OKOYFIHH
IBAN  FI28 5750 0120 3352 20