FKK-kerhot

FKK – Futis Kuuluu Kaikille, on Kouvolan Jalkapallon kaksivuotinen hanke, jolla luodaan ja vakiinnutetaan toimintatavat, kuinka mahdollistetaan jalkapallon pelaaminen tytöille myös Kouvolan kaupunkitaajamien ulkopuolella tasapuolisesti. Tavoitteena on erityisesti innostaa 5-12 -vuotiaita tyttöjä jalkapalloharrastuksen pariin. Tytöillehän ei aina ole maaseudulla mahdollisuutta omaan ryhmään, koska toimijoiden ollessa vähissä painotus löytyy usein poikaryhmissä.

Hankkeen alussa FKK-toimintaa esiteltiin päiväkodeissa ja kouluissa ympäri Kouvolan, josta helmikuussa 2020 käynnistettiin tytöille omat pallokerhot Valkealassa, Kuusankoskella, Kouvolassa, Myllykoskella, Korialla ja Kausalassa. Kesäkuun alussa kerhotoiminta siirtyi ulkokentille ja marraskuussa 2020 palattiin talven ajaksi sisätiloihin.
Viikoittaisten pallokerhojen lisäksi järjestetään kullakin alueella alueelliset FKK-päivät sekä kaksi kaikille avointa ylialueellista koko perheen FKK-tapahtumaa.

Ilmoita nyt lapsesi mukaan iloisen harrastuksen pariin Kouvolan Jalkapallon pallokerhoon. Kustannus on vain 20€ / vuosi, jolla katamme lasten vakuutukset.

Tarvittavat varusteet

  • juomapullo
  • kevyeen liikuntaan sopiva säänmukainen vaatetus
  • ulkokaudella lenkkikengät (sisäkaudella voi ottaa mukaan sisäkengät, mutta eivät ole pakolliset)

KJP:n FKK-kerhot siirtyvät sisälle, uudet ajat ja paikat ilmoitetaan pian...

Valkeala: Tiistaisin Jokelan koulu klo 18
Kausala: Keskiviikkoisin Iitin yläkoulu klo 16:30 (2014-2017) klo 19 (2008-2013)
Myllykoski: Torstaisin Savinimen pallohalli klo 15 (vk 47)
Kuusankoski: Torstaisin Voikkaan koulu klo 16:30
Koria: Perjantaisin Korian monotoimitalo klo 17

Lisätietoja ja ilmoittautumiset:


Kari Jaakkola
hankepäällikkö

040 5846578
kari.jaakkola@kouvolanjalkapallo.fi