Otteluennakko 24.5. KJP - LaPa
Kouvolan Jalkapallo ryJulkaistu: 23.05.2024 15.15

Otteluennakko 24.5. KJP - LaPa

Otteluennakko 24.5. KJP – FC LaPa

Sarkola TN, Kouvola, 24.5. klo 18:30

Perjantaina koetaan taas kotiottelun huumaa Sarkolassa, kun KJP kohtaa FC LaPan. Viimeviikkoisen tappion jälkeen on joukkueella näytön paikka tarjoilla kotiyleisölle parastaan.

Tällä kertaa huomista ottelua ja alkanutta kautta pui ensimmäistä kauttaan valmentava Kalle Sippula, joka kertoo tykänneensä hommasta. Ilman koulutuksia on välillä vielä ollut sormi suussa, mutta oppia on tullut ja valmentaminen on ollut mielekästä.

Vaikka Kallen tarkoitus on jatkossa kouluttautua valmentajan tehtäviin, polttelee kuitenkin vielä kentälle pääsy. Kuten Kari Kosken (@kko¬_foto) otoksista on saattanut huomata, Kallella ei yleensä ole treeneissä kädet taskussa.

– Pelaaminen edelleen kiinnostaa ja vetää mukanaan. Moni on kysynyt koska pelaat, mutta otetaan vielä rauhassa, tunnustaa loukkaantumisen takia valmentajan pestiin tarttunut Kalle ja jatkaa – viimeistään ensi kaudella olisi tavoitteena päästä pelaamaan.

Miltä vaikuttaa tämänhetkinen joukkue ja kauden alku, kun takana on 3 tappiota ja 1 voitto? Tavoitteena kuitenkin on pysyä sarjassa ja vakauttaa toiminta?

– Juuri näin. Joukkue on nuori kokematon miesten peleihin, pisteiden valossa ei ole hurrattavaa, mutta peliesitykset ovat olleet hyviä lähtötilanteeseen nähden. Viime peli oli aivan paska suoraan sanottuna, mutta toisaalta Imatralla ja kotona Mikkeliä vastaan pelattiin niin hyvää jalkapalloa, etten olisi vielä alkukaudesta uskonut joukkueen siihen pystyvän. En ole huolissani jatkosta, hoidetaan ne pisteet mitä tarvitaan ja ensi kauteen lähdetään valmiimpana.

Koska otsikossa lukee otteluennakko, kysytään Kallelta myös huomisesta pelistä.

– Lähdetään pelaamaan omaa peliä eikä keskitytä liikaa vastustajan tekemisiin. Otetaan kauden aikana opitut hyvät asiat mukaan ja jätetään huonot pois. Vastustajasta tiedän hyvin vähän. Viime vuonna joukkueessa oli muutama hyvä yksilö, kun pelasin heitä vastaan.

KJP - Kouvolan Jalkapallo

Savonkatu 23, 2 krs.

45100 Kouvola


Toimisto avoinna:

sopimuksen mukaan
toimisto@kouvolanjalkapallo.fi


Y-tunnus: 2874407-9


Pankkiyhteys
BIC    OKOYFIHH
IBAN  FI28 5750 0120 3352 20