Otteluennakko MP/2 - KJP 29.5.2024
Kouvolan Jalkapallo ryJulkaistu: 28.05.2024 14.48

Otteluennakko MP/2 - KJP 29.5.2024

Otteluennakko: MP2 – KJP 29.5.

Ke 29.5. klo 18:30, Rantakylä N, Mikkeli

Kevätkauden ottelusarja jatkuu keskiviikkona, kun MP2 isännöi KJP:tä Rantakylän nurmella. Molemmilla joukkueilla on takanaan tiivis harjoituskausi, ja ottelu tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden mitata joukkueiden nykykuntoa.

Tänään saamme kuulla ajatuksia KJP:n junioripäälliköltä Jan Rytilahdelta, joka on tunnettu jalkapallo-osaamisestaan Jyväskylässä "Modricina". Rytilahti antaa katsauksen joukkueensa tilanteeseen ja odotuksiin ennen keskiviikon ottelua.

Miten toiminta eroaa viime vuodesta?

– Reenattu on enemmän ja juostu paljon, Rytilahti toteaa ja jatkaa: Viime kauteen verrattuna olemme panostaneet harjoitteluun huomattavasti enemmän. KJP:n uusi päävalmentaja Kuntonen on tullut mukaan kovalla innolla ja tuonut uutta energiaa valmennukseen, Rytilahti toteaa.

– Fyysisesti olemme paremmassa kunnossa, mutta Kolmonen on sarja, jossa pelkkä kunto ei riitä – tarvitaan myös taktista osaamista ja pelikokemusta. Tottakai se näkyy kentällä, kun kokoonpanosta lähtee satojen ja satojen miesten pelien edestä kokemusta.

Millainen vastustaja on MP2?

– Tämä on ensimmäinen kohtaaminen MP2 kanssa tällä kaudella, joten on vaikea sanoa tarkkaan, mitä odottaa. Viime vuonna voitettiin ensimmäisessä pelissä helposti nuori ja paljon treenannut joukkue, mutta toisessa pelissä ei KJP:llä enää ollut saumaa. Tämä kertoo siitä, että Mikkelissä homma toimii hyvin, ja junnut pääsevät pelaamaan ja kehittymään eritasoisissa peleissä. He ovat varmasti valmiita otteluun, Rytilahti arvioi.

Ottelusta on odotettavissa mielenkiintoinen ja jännittävä, kun KJP ja MP2 kohtaavat toisensa ensimmäistä kertaa tällä kaudella. KJP:n nuori ja nälkäinen joukkue pyrkii kääntämään kurssinsa tiukemmalla puolustuspelillä ja kehittyvällä joukkuehengellä.

KJP - Kouvolan Jalkapallo

Savonkatu 23, 2 krs.

45100 Kouvola


Toimisto avoinna:

sopimuksen mukaan
toimisto@kouvolanjalkapallo.fi


Y-tunnus: 2874407-9


Pankkiyhteys
BIC    OKOYFIHH
IBAN  FI28 5750 0120 3352 20