Otteluennakko 8.6. KJP – KoPa
Miehet EdustusJulkaistu: 07.06.2024 12.50

Otteluennakko 8.6. KJP – KoPa

14:00 Keskuskenttä N, Kouvola

Keskuskentällä koetaan odotettu hetki lauantaina, kun KJP pelaa kauden ensimmäisen ottelunsa kotiareenan nurmella.

KJP:llä on nuori ja kehittyvä joukkue, joka on osoittanut selkeitä edistysaskelia kauden aikana. Vaikka kokemattomuus on ajoittain näkynyt kentällä, on joukkue oppinut virheistään ja parantanut peliään jatkuvasti.

Joukkueen peliesitykset ovat menneet positiiviseen suuntaan, ja kotiyleisön tuki Keskuskentällä tuo varmasti lisäpotkua pelaajille.

Vastustaja KoPa on Kaakon Kolmosen sarjataulukossa juuri KJP yläpuolella, sijalla 10, KJP:n sijoituksen lähennellessä jo häntäpäätä. Pisteet ovat tärkeitä molemmille joukkueille.

KJP:n pelaaja Joni Mänttäri kommentoi tulevaa ottelua ja joukkueen kehitystä. Viime kaudella PeKa:ssa pelannut Mänttäri on iloinen päätöksestään palata KJP:n riveihin:

– Tapolan Kaapo sai hyvin houkuteltua minut takaisin. Vaihtoehtojakin oli, mutta KJP tuntui parhaalta paikalta kehittymiselleni. Nykyinen valmennus on erittäin ammattimaista ja vie meitä eteenpäin. Kiinnostaa sitoutua pidemmäksikin aikaa, kun on selvät suuntaviivat ja kehitys näkyy. Olen saanut peliaikaa, ja sitä on pelaamalla ansaittava lisää.

Mänttäri on aloittanut pelaajauransa MyPa:ssa ja kiertänyt melkein kaikki Kymenlaakson seurat. Tällä kokemuksella hän kertoo, että KJP:n nykyinen valmennus on erittäin hyvä ja joukkueessa on positiivinen ilmapiiri, ja hän on luottavainen tulevaisuuden suhteen.

Vastaan tuleva KoPa ei ole kovin tuttu, mutta Mänttäri muistelee joukkueen hienoa kotiareenaa ja innokkaita faneja.

– KoPaa vastaan pelasin viime kaudella PeKa:n vaatteissa ja voitimme 2-1.

Tervetuloa kannustamaan Keskuskentälle!

KJP - Kouvolan Jalkapallo

Savonkatu 23, 2 krs.

45100 Kouvola


Toimisto avoinna:

sopimuksen mukaan
toimisto@kouvolanjalkapallo.fi


Y-tunnus: 2874407-9


Pankkiyhteys
BIC    OKOYFIHH
IBAN  FI28 5750 0120 3352 20