Otteluennakko: 18.6. KJP – Union Plaani
Miehet EdustusJulkaistu: 17.06.2024 13.30

Otteluennakko: 18.6. KJP – Union Plaani

18.6. klo 18:30 | KJP – Union Plaani | Keskuskenttä N, Kouvola

Haastattelussa päävalmentaja Miika Kuntonen.

Voittoputkessa, mitkä fiilikset?

– Voittaminen on aina mukavaa, mutta rehellisesti sanoen nämä joukkueet olivat niitä, jotka meidän pitikin voittaa. Ylpistymiseen ei ole varaa. Nyt keskitytään siihen, miten putkessa pysytään, Kuntonen sanoo.

Valmennustiimissä mukana myös Markus “Pöntsä” Mehtojärvi ja Kalle “Kalu” Sippula, miten yhteistyö on sujunut?

– Olen tottunut valmentamaan yksin. Kahden apukäden myötä toimintaa on pitänyt organisoida enemmän. Jaamme samat ajatukset pelaajakehityksestä ja pelillisistä asioista, ja he ovat sopineet hyvin mukaan peli-identiteetin luomiseen. Kalle on yhä pelaajasieluinen ja osaa pitää huolen pelaajien vaatimustasosta, kun taas Pöntsä on kokenut valmentaja, jolta on helppo kysyä mielipidettä tai vaihtoehtoja, Kuntonen kertoo.

– Sekä Pöntsä että Kalu ovat ihmisiä, joilla jalkapallo on tärkeässä roolissa elämässä, ja kun tällaisten ihmisten kanssa saa aloittaa uuden projektin ja tehdä päivittäin töitä, on aika lottovoittajafiilis, hän jatkaa.

Millainen on vastustaja, Union Plaani?

– Union Plaanilla on oma pelitapa ja hyvä valmentaja. Heidän pelaajansa ovat tietyllä tapaa kovia luonteeltaan. Verrattuna Purha-otteluun, Union Plaanin pelaajat ovat nopeampia, taitavampia ja vahvempia. Tämä ottelu on kova testi, sillä molemmat joukkueet haluavat ottaa pelin haltuun, mutta vain toinen onnistuu, ja toinen joutuu sopeutumaan.

Olemme kuulleet huhuja, että olet tehnyt Plaania vastaan pari maalia, pitääkö paikkaansa?

– Kyllä se taitaa paikkaansa pitää. En muista teinkö yhden vai kaksi enkä muista vuottakaan, mutta mielestäni se oli Union Plaanin ensimmäinen peli Kolmosessa. Muistikuvat voivat olla vääriä, mutta kyllä tuosta ainakin totuuden siemen löytyy, Kuntonen päättää.

Huominen ottelu tarjoaa varmasti jännitystä ja kovaa kamppailua, kun KJP kohtaa Union Plaanin. Molemmilla joukkueilla on paljon pelissä, ja yleisö voi odottaa näkevänsä huippujalkapalloa Kouvolassa.

KJP - Kouvolan Jalkapallo

Savonkatu 23, 2 krs.

45100 Kouvola


Toimisto avoinna:

sopimuksen mukaan
toimisto@kouvolanjalkapallo.fi


Y-tunnus: 2874407-9


Pankkiyhteys
BIC    OKOYFIHH
IBAN  FI28 5750 0120 3352 20