Otteluennakko 13.9. KJP - Purha
Miehet EdustusJulkaistu: 12.09.2024 12.32

Otteluennakko 13.9. KJP - Purha

Otteluennakko 13.9. KJP – Purha 17:30 | Keskuskenttä N, Kouvola

Kouvolan Jalkapallo saa vieraita Kouvolasta, tai no Inksasta, kun Purha, tuo Kymijoen alajuoksun kuvan kaunis taajamaseura tulee ison kirkon valoihin. Oikeasti keskuskentällä ei ole valoja ja siksi ottelu alkaakin jo kello 17.30.

Koska KJP:n edari suosittelee kaikille maakuntamatkailua, niin kerrotaan hieman Inkeroisista.

Inkeroinen on alun pitäen Mämmälän kylä, joka sai nykyisen nimen 1872 kun sähkö- ja paperiteollisuus löysivät tiensä Mämmälään. Matkailun kannalta Inksa on mitä erinomaisin kohde. Sieltä löytyy 4 kauppaa, Alko, partureita ja tori (lähde: Wikipedia, toivottavasti on ajan tasalla)! Lisäksi alueelta löytyy komia kirkko ja upea jalkapallokenttä aurinkokatsomoineen. Joten toivotaan että saadaan ensi vuonnakin käydä pelaamassa siellä.

Purha taistelee sarjapaikasta ja tarvitsee voiton. Kotijoukkue voi ottaa hieman rennommin, mutta pisteet maistuvat heillekin. Viime viikonlopun jälkeen pääkäskijä Kuntonen siirtyi auttamaan MyPan miehistöä Kakkosen paikan suhteen ja vetovastuuta ottaa enemmän Markus ”Pöntsä” Mehtojärvi.

Pöntsä, Kune lähti ja jäit Kallen kanssa hoitamaan viimeiset 3 peliä. Mitkä fiilikset?

– Jaah, no ei mitään. Fiilikset aika samat kuin vastuuvalmentajana aikoinaan. Pelaajien keski-ikä on noussut ja on mielenkiintoinen steppi päästä ottamaan miesten joukkueessa enemmän vastuuta. Kune on kauden aikana hionut taktiset kuviot ja laittanut joukkueen laittanut mojovaan iskuun, joten suuriin muutoksiin ei ole tarvetta.

Oot alunperin Mylsän miehiä. Mitä Inksa ja Purha sussa herättää?

– Tämä on kysymys, jossa en kyllä uskalla rehellinen. Sanotaanko näin, että Mylsä ja Inksa on kuin riitelevät mutta rakkaat veljekset. Tuon uskallat sinne kirjoittaa.

Eli huomenna ei tunnetta puutu, kun saman kaupungin pojat kohtaavat toisensa!

KJP - Kouvolan Jalkapallo

Savonkatu 23, 2 krs.

45100 Kouvola


Toimisto avoinna:

sopimuksen mukaan
toimisto@kouvolanjalkapallo.fi


Y-tunnus: 2874407-9


Pankkiyhteys
BIC    OKOYFIHH
IBAN  FI28 5750 0120 3352 20