Huhtikuussa se alkaa taas! Kiinnostaako naisten harrastefutis?
Julkaistu: 17.02.2023 12.00

Huhtikuussa se alkaa taas! Kiinnostaako naisten harrastefutis?

Meillä on loistava aikuisten naisten iloinen ja rento futisporukka kassassa ja etsimme uusia pelaajia. Aloitamme harjoittelun taas huhtikuussa Sarkolan kentällä.

Naisten harrastejoukkue treenaa kerran viikossa hyvällä sykkeellä ja hyvällä mielellä! Harrastefutikseen osallistuaksesi et tarvitse minkäänlaista taustaa jalkapallossa, riittää, että olet halukas liikkumaan hyvässä porukassa ja oppimaan uutta!

Meillä treenejä ohjaa valmentaja ja treenit sisältävät pallollisia harjoitteita sekä pelaamista. Emme osallistu sarjapeleihin, mutta harrasteturnauksiin tulevaisuudessa, jos innokkaita pelaajia riittää.

Tervetuloa mukaan mukavaan porukkaan! Aiempaa lajikokemusta ei siis vaadita, joukkueemme ikähaitari tällä hetkellä 20-55 v. välillä, täysi-ikäisyys riittää.

Hinta toiminnalle on 25€/kk, lisäksi jokaiselta peritään seuran harrastepelaajan jäsenmaksu 20 euroa..

Varusteiksi aikuisten harrastefutikseen sopivat vaatteet, joissa on hyvä liikkua. (loppukevät-kesä-alkusyksy ulkona tekonurmella) ja sopivat jalkineet. Lisäksi tarvitaan oma juomapullo.

Huom.! Osallistujat eivät ole seuran toimesta vakuutettuja, mutta Palloliiton kautta voi ostaa vakuutuksen harrastetoimintaan , jonka hinta on 50 euroa / vuosi

Lisätietoja voi kysyä joukkueenjohtaja Janna Larikalta (janna_@hotmail.fi/0409327628) ja samoin myös huhtikuussa alkaviin treeneihin voi ilmoittautua kokeilemaan.

Voit tulla maksuttomasti kokeilemaan, tuntuuko joukkue ja treenit omalta.

Lähde mukaan toimintaan huhtikuussa! Ilmoittaudu jo nyt.

ILMOITTAUDU MUKAAN TOIMINTAAN

KJP - Kouvolan Jalkapallo

Savonkatu 23, 2 krs.

45100 Kouvola


Toimisto avoinna:

sopimuksen mukaan
toimisto@kouvolanjalkapallo.fi


Y-tunnus: 2874407-9


Pankkiyhteys
BIC    OKOYFIHH
IBAN  FI28 5750 0120 3352 20