KJP: miesten edustuksen valmennus vahvistuu
Kouvolan Jalkapallo ryJulkaistu: 09.02.2024 15.13

KJP: miesten edustuksen valmennus vahvistuu

Päävalmentaja Miika Kuntonen saa tarvittavaa tukea, kun valmennusrinkiin liittyy Markus ”Pöntsä” Mehtojärvi ja Kalle Sippula. Molemmat ovat olleet mukana treeneissä uuden projektin alusta asti ja nyt on nimetkin sopimuksissa.

Mehtojärvi oli vetämässä happea 11 vuoden yhtäjaksoisen valmennustyön jälkeen. Susissa ja KJP;ssa valmentanut ei etsinyt uutta projektia. Keskustelut toiminnanjohtaja Juuso Laitisen kanssa muutti tilanteen.

Mehtojärvi
Markus "Pöntsä" Mehtojärvi

- Kun Juuso avasi seuran tulevaisuuden tavoitteita edustusjoukkueen suhteen, kiinnostuin heti. Myöhemmin tapasin ”Kunen” (Kuntonen) ja kun hän kertoi omaa filosofiaansa tavoitteista, vaatimustasosta ja toiminnasta yleensä, oli päätökseni selvä. Halusin mukaan projektiin, Mehtojärvi kertoo.

Kalle Sippula
Kalle Sippula

Kouvolan omia joukkueita vuosia edustaneen, mutta viimeiset pari vuotta loukkaantumisista kärsineen Pilkanmaan Haalandin, Kalle Sippulan, haave oli uran jälkeen päästä valmentamaan. Kun Kalle ilmaisi kiinnostuksen olla mukana valmennuskokoonpanossa, oli seuran näkemys heti selvä. Kalle haluttiin ehdottomasti mukaan!

- Pelaajaurani loppui suunniteltua aiemmin, mutta olen tyytyväinen että paikka viheriön vierestä löytyi. Meillä on hyvä porukka kasassa ja tästä on hyvä lähteä oppimaan uutta.

Pelaajarunko alkaa olemaan valmis ja joukkueen taustat selvillä. Mehtojärvi ja Sippula kertovat tekemisen treeneissä paranevan koko ajan. Uudet ja vanhat pelaajat rupeavat löytämään roolejaan. Myös odotukset kauteen ovat selvät.

- Pelaajia, peliä ja koko toiminnantasoa kehitetään, Mehtojärvi päättää.

KJP - Kouvolan Jalkapallo

Savonkatu 23, 2 krs.

45100 Kouvola


Toimisto avoinna:

sopimuksen mukaan
toimisto@kouvolanjalkapallo.fi


Y-tunnus: 2874407-9


Pankkiyhteys
BIC    OKOYFIHH
IBAN  FI28 5750 0120 3352 20