Stadium KJP:n varustetoimittajaksi kaudesta 2025 eteenpäin
Kouvolan Jalkapallo ryJulkaistu: 26.03.2024 14.11

Stadium KJP:n varustetoimittajaksi kaudesta 2025 eteenpäin

Seuraavaksi varustetoimittajaksi on valittu Stadium, tuotemerkiksi Nike. Yhteistyö alkaa ensi kauden alusta ja seuraavaksi keskitymme mallistojen ja tuotteiden valitsemiseen kaikille ikäluokille erikseen. Vaikka sopimuksessa on nimet alla, on työtä siis vielä jäljellä.

Yhteistyö on perusteellisten neuvottelujen tulos

– Lähdimme hakemaan meille sopivaa toimittajaa, ja ehdottoman laadukasta tuotemerkkiä. Kävimme neuvotteluja useiden eri tahojen kanssa, ja projekti kesti neljä kuukautta ja vei lukemattomia työtunteja. Stadium ymmärsi KJP:n seuran ja joukkueiden tarpeet selkeästi parhaiten ja on monipuolinen ja joustava toimija, joka on valmis auttamaan meitä niin tapahtumissa, arjessa, kentällä kuin sen ulkopuolella. Esimerkkinä annettakoon tästä, että Stadium tulee juoksuttamaan pelaajia Tykkimäkiturnaukseen ja Niken kengät tulevat toimistolle myyntiin monien muiden tuotteiden tavoin, avaa KJP:n hallituksen varapuheenjohtaja Osku Muuronen päätöksen taustoja.

–Olen ylpeä sanoessani, että valitsimme meidän seuralle parhaan mahdollisen toimijan, Muuronen vakuuttaa ja jatkaa:

–Kuten sanottua, työtä on vielä paljon jäljellä ja tulemme kertomaan tarkemmin asioista lisää liittyen tilauksiin, koulutuksiin ja tuotteisiin, kun olemme valmiita. Tuotemerkistä toiseen siirtymisestä annamme vielä selvemmät ohjeet, mutta pyrimme tekemään siitä mahdollisimman sujuvaa ja helppoa kaikille.

Sopimus oli Stadiumille pitkän aikavälin tavoite

–Olemme äärimmäisen kiitollisia luottamuksesta ja innostuneita päästä luomaan mahtavaa kumppanuutta yhdessä KJP:n, Niken sekä Stadiumin kesken, kommentoi Stadiumin Kaakkois-Suomen myyntiedustaja Jere Myöhänen.

–Olemme Stadiumilla olleet erittäin kiinnostuneita pääsemään tähän pisteeseen jo viime kilpailutuksesta asti ja erittäin onnellisia neuvotteluiden lopputuloksesta. Meidän missionamme on aktivoida maailmaa ja innostaa ihmisiä liikkumaan, joten arvostamme suuresti KJP:n työtä Kouvolan alueella saman asian puolesta. Solmitun sopimuksen myötä odotan innolla, että pääsemme tekemään yhdessä aktiivisesti työtä tämän yhteistyön sekä aktiivisemman tulevaisuuden puolesta, Myöhänen jatkaa.

Nike tulee mukaan liikuttamaan Kouvolaa

Myös Niken Teamsales Manager David Nordbeck Ruotsista on yhteistyöstä innoissaan:

–Me Nikellä olemme äärimmäisen ylpeitä luottamuksesta aloittaa tämä matka KJP:n kanssa. KJP:n toiminta koskettaa ja liikuttaa todella monia ja tämä tarkoittaa meille Nikellä todella paljon - jalkapallo on kaikille! Yhdessä KJP:n, Niken ja Stadiumin kanssa seisomme valmiina aktivoimaan Kouvolan aluetta, hän toteaa.

Kiitos yhteistyöstä Macronille

Kuluvan vuoden tilaukset otetaan edelleen Macron Finlandin kautta ja varusteiden siirtymäaika kattaa kauden 2025. Macronin kanssa tehty nelivuotinen sopimus tulee päätökseen vuoden loppuun mennessä.

–Kouvolan Jalkapallo kiittää Macronia näistä vuosista. Seuramme haki voimakkaasti kasvua ja uutta identiteettiä, ja Macron oli sille ajalle erinomainen valinta, Muuronen kiittää.

KJP - Kouvolan Jalkapallo

Savonkatu 23, 2 krs.

45100 Kouvola


Toimisto avoinna:

sopimuksen mukaan
toimisto@kouvolanjalkapallo.fi


Y-tunnus: 2874407-9


Pankkiyhteys
BIC    OKOYFIHH
IBAN  FI28 5750 0120 3352 20