Otteluennakko 11.5. IPS - KJP
Kouvolan Jalkapallo ryJulkaistu: 10.05.2024 08.20

Otteluennakko 11.5. IPS - KJP

Otteluennakko: IPS – KJP 11.5. Ukonniemi TN, Imatra, 11.5. klo 18:00

Viime ottelussa MiPK:ia vastaan nähtiin rohkeaa pelaamista KJP:n joukkueelta, vaikka pisteet matkasivat Mikkeliin maalein 2–4. Pelaajat osoittivat halua näyttää omaa osaamistaan ja heittäytyivät täysillä peliin, mikä on hieno merkki jatkon kannalta. Pelin aikana KJP pystyi hallitsemaan pelin kulkua ja rytmiä, sekä luomaan vaarallisia maalipaikkoja rohkeasti riskejä ottamalla.

– Nyt pelattiin ensimmäinen peli, jossa näkyi selvästi KJP:n peli-identiteetti. Tämä mahdollistaa myös sen, harjoituksissa on voitu keskittyä paremmin kehitettäviin osa-alueisiin, päävalmentaja Miika Kuntonen kertoo.

Kun KJP kohtaa lauantaina 11.5. vieraspelissä IPS:n, joukkueella on selvät teemat ja tavoitteet. Yksi KJP:n keskeisistä teemoista on nollapelin säilyttäminen, mikä on voittojen avain. Olennaista on myös maalipaikkojen tehokas hyödyntäminen. Jalkapallo-ottelun voittaminen on helpompaa, kun hyvät paikat näkyvät myös maaleina tulostaululla.

Lisäksi joukkueella on selkeä tavoite pelata korkean riskitason hyökkäävää jalkapalloa, johon jokaisen pelaajan odotetaan sitoutuvan. Vaikka edistystä on tapahtunut harppauksin edellisessä ottelussa, on vielä paljon kehitettävää.

Myös vastustajan vaarallisiin tilanteenvaihtoihin on oltava valmiina. Edessä oleva ottelu on kuuden pisteen kamppailu, jossa molemmilla joukkueilla on mahdollisuus viedä voitto. Voitonhalu on avaintekijä tässä kohtaamisessa, ja jokaiseen kaksinkamppailuun on mentävä isännän elkein.

KJP - Kouvolan Jalkapallo

Savonkatu 23, 2 krs.

45100 Kouvola


Toimisto avoinna:

sopimuksen mukaan
toimisto@kouvolanjalkapallo.fi


Y-tunnus: 2874407-9


Pankkiyhteys
BIC    OKOYFIHH
IBAN  FI28 5750 0120 3352 20