​Otteluennakko: KJP – PeKa 17.5.
Kouvolan Jalkapallo ryJulkaistu: 17.05.2024 11.15

​Otteluennakko: KJP – PeKa 17.5.

Otteluennakko: KJP – PeKa 17.5.

Sarkola TN, Kouvola, 18:30

Viime ottelussaan Imatralla nollakerhosta poistunut KJP kohtaa Sarkolassa huomenna Peli-Karhut Karhulasta.

Huomisen ottelun ja alkaneen kauden fiiliksiä avaa viime kaudella B-junnuissa pelannut 18-vuotias Kasper Mehtojärvi. Kasper kertoo kehityksen olleen huimaa kolmen ensimmäisen pelin aikana, ja peli peliltä rauhallisuus pallon kanssa on kehittynyt valtavasti. Vaikka vielä on parannettavaa, se, että pääsee kentälle, edistää parhaiten kehitystä.

Kasper tietää PeKan olevan kova vastustaja, mutta hänellä on luottamusta omaan joukkueeseen.

– Vastassa on pirun kova jengi. Mutta jos peli pysyy ehjänä ja tilanteisiin mennään kovempaa eikä yhtään anneta tilaa, meillä on kaikki mahdollisuudet haastaa myös PeKa.

Kotiyleisön läsnäolo tuo oman lisänsä ottelun tunnelmaan, ja etenkin juniorivuosien jälkeen runsas yleisömäärä tuo peliin aivan erilaista latausta.

– Onhan se hemmetin siistiä tarjota kotiyleisölle viihdettä. Pelaaminen on aivan toisenlaista, kun yleisöä on reilusti paikalla, Kasper kertoo.

Liittyminen junnuista miehiin on tuonut myös sakkokassan nuoren pelaajan arkeen.

- Sakkokassaan on mennyt jo 50–60 euroa, mutta tavoitteena on, että loppukaudella menot vähenisivät. Ajokortti on nyt hallussa, joten sakkokassan kuittaaminen käy kätevästi pelikavereita kuskaten.

Huomenna odotetaan siis tiukkaa taistoa Kouvolan Jalkapallon ja PeKan välillä, ja molemmat joukkueet ovat valmiita antamaan kaikkensa kentällä.

Otteluennakon tarjoaa yhteistyökumppanimme Ravintola Remo

KJP - Kouvolan Jalkapallo

Savonkatu 23, 2 krs.

45100 Kouvola


Toimisto avoinna:

sopimuksen mukaan
toimisto@kouvolanjalkapallo.fi


Y-tunnus: 2874407-9


Pankkiyhteys
BIC    OKOYFIHH
IBAN  FI28 5750 0120 3352 20