Otteluennakko: 3.5. KJP – MiPK
Kouvolan Jalkapallo ryJulkaistu: 02.05.2024 22.50

Otteluennakko: 3.5. KJP – MiPK

KJP – MiPK, 3.5. klo 18:30, Sarkola TN

Vuorossa on perjantai-illan jännitysnäytelmä, kun Sarkolan tekonurmelle astuvat KJP ja MiPK. Kauden avauksessa Kultsu FC:tä vastaan kärsityn 6–1 tappion jälkeen tämä on KJP:n miehille kauden ensimmäinen kotipeli. Miika Kuntonen, KJP:n päävalmentaja, avaa avausottelun jälkeisiä tunnelmia.

- Maanantaina pidettiin joukkueen kanssa palaveri, jossa pureuduimme siihen, mitä meidän on parannettava. Löysimme puutteita kilpailu- ja kaksinkamppailutilanteista sekä aivan perusasioista, Kuntonen kertoo rehellisesti.

- Tästä sisuuntuneina pidimme kuitenkin maanantaina myös kauden parhaat treenit. Vasta viimeiset pari viikkoa olemme päässeet treenaamaan yli 20 miehen vahvuudella, mikä on näkynyt treenien jatkuvasti parantuneessa laadussa.

Kun joukkueessa on mukana puolen tusinaa vasta tällä kaudella miesten peleissä debytoinutta nuorta pelaajaa, se vaikuttaa niin valmennukseen kuin vanhempiin pelaajiin.

- Nuorempia jätkiä täytyy muistuttaa miesten ja junioreiden pelien eroista. Kaksinkamppailujen paine on jo fyysisen kokoeron vuoksi erilaista, Kuntonen selventää.

- Lisäksi, kun vastassa on kokeneempia pelaajia, virheiden riski kasvaa, ja kysymys kuuluukin, miten sen riskin kestää. Myös pelaajien henkisen kantin pitää kestää vastustajien puheet, ja joskus äänekäskin huutelu.

Mutta työllä ja sitkeydellä joukkue kehittyy jatkuvasti.

- Lisää treenejä, lisää pelejä, Kuntonen julistaa varmoin ottein.

Vastustajasta, MiPK:sta, Kuntonen tietää vähän.

- Yksi kaveri teki hattutempun, muuten joukkue on minulle täysin tuntematon.

Kuntonen kutsuu kaikki lämpimästi tervetulleiksi kannustamaan.

- Olemme valmiit taistelemaan kotiyleisön edessä. Painotus on meillä vastuunotossa ja sen kantamisessa. Mitä enemmän jengiä on paikalla, sitä paremmin joukkue syttyy kotiyleisön luomasta tunnelmasta.


Pääsylippujen hinnat:

  • Kausikortti: 30 euroa. Kausikortilla pääset seuraamaan Miesten edustusjoukkueen kotiotteluiden lisäksi myös kaikki Naisten edustusjoukkueen kotipelit.
  • Peruslippu: 7 euroa
  • Eläkeläiset, opiskelijat, varusmiehet, työttömät: 5 euroa
  • Kaikki alle 15-vuotiaat: ilmainen sisäänpääsy
  • KJP jäsenkortilla: ilmainen sisäänpääsy
  • Sotaveteraanit: ilmainen sisäänpääsy

Lipunmyynti portilla 45 min. ennen pelin alkua.

KJP - Kouvolan Jalkapallo

Savonkatu 23, 2 krs.

45100 Kouvola


Toimisto avoinna:

sopimuksen mukaan
toimisto@kouvolanjalkapallo.fi


Y-tunnus: 2874407-9


Pankkiyhteys
BIC    OKOYFIHH
IBAN  FI28 5750 0120 3352 20