Nuori laituri Joona Udd sopimukseen
Julkaistu: 16.01.2022 21.00

Nuori laituri Joona Udd sopimukseen

KJP Edustus on solminut pelaajasopimuksen neljännen polven jalkapalloilija Joona Uddin kanssa. Keskuskentällä on jo nähty tätä ennen kolme polvea Uddeja ja odotammekin innolla Joonan otteita tulevana kesänä.

Joona on Peli-Karhujen kasvatti ja kulkenut Pekan juniorimyllyn läpi KTP B-junioreihin. Joona on pelannut miesten Kolmosta Kymin Palloilijoiden mukana. Vuosi 2020 vei armeijaan ja vuosihan siellä meni. Nyt nuori laituri hakeekin uutta nostetta uralleen. Pelimies viihtyy parhaiten laitahyökkääjänä ja ehdottomiin vahvuuksiin kuuluu nopeus.

Päävalmentaja Esa Udd on tyytyväinen solmittuun sopimukseen. Joonassa on potentiaalia, hän on sähäkkä laituri, joka ajaa tilanteet loppuun asti.

- "Ensi vaikutelma joukkueesta on erittäin positiivinen, kertoo Joona. Joukkueessa on useita taitavia ja nälkäisiä nuoria pelaajia sekä sopivasti kokeneita pelureita, niin tämä pitää harjoitusten laadun ja tekemisen tason korkealla. Omat tavoitteeni ensi kaudelle on pystyä pelaamaan hyvä sekä nousujohteinen kausi ja odotan innolla mihin pystyn. Keskityn tällä hetkellä saamaan oman pelini uudelle tasolle.”