Kokemusta kentälle
KJP Miehet EdustusJulkaistu: 20.03.2022 21.42

Kokemusta kentälle

Kolmosen kauteen valmistautuva KJP Edustus on allekirjoittanut pelaajasopimukset kahden kokeneemman polven pelaajan kanssa. Laitahyökkääjänä viihtyvä Jussi Lanu ja keskikentällä operoiva Riku Venäläinen vetävät tulevalla kaudella KJP:n mustan pelipaidan ylleen.

Viime kauden MyPan mukana ollut Jussi on tervetullut paluumuuttaja KJP Edustukseen. Jussi on taitava ja nopea pelaaja, jota voidaan peluuttaa usealla pelipaikalla. Jussi on pelaaja, joka antaa aina kentälle 110 % ja vähän vielä päälle. Jussi tuo joukkueeseen kokemusta Kakkosen tasolta ja tervettä kilpailullisuutta. Viime kaudella Jussi Lanu pelasi 13 Kakkosen ottelussa.

Toinen sopimuksen kirjoittanut pelaaja Riku Venäläinen on KJP Edustuksessa jo tuttu mies. Hän on joukkueelle tärkeä pelaaja kokemuksensa, pelinäkemyksensä ja rauhallisuutensa ansiosta. Hän pystyy kentällä ollessaan rauhoittamaan peliä ja tuo johtajuutta keskikentälle. Riksan peliäly ja pallokosketus ovat Kolmosen huippuluokkaa.

- Meillä on nyt kasassa joukkue, jolla pystymme pelaamaan laadukasta jalkapalloa Kolmosessa toteaa päävalmentaja Esa Udd. Toki meiltä poistui viime kaudesta muutamia pelaajia, mutta samalla meillä on tullut uusia pelaajia, jotka ovat ottaneet hyviä kehitysaskelia talven mittaan.

Keskuskentän yleisö tulee näkemään taistelevan kotijoukkueen, joka jättää kentälle kaikkensa, eikä ottelut jätä katsojia kylmäksi!